инфолинија: +48 71 740 50 10| | Мапа на сајтот

Најди проект

Најди нe

Проекти

Сортирај по:

до од

> пребарај

Алкудиа А

Современ проект на куќа, за инвеститори кои ценат современи и едноставни форми во архитектурата.

Корисна површина + Гаража 147,5 m2 + 21,5 m2 690 EUR

Алкудиа Б

Современ проект на куќа, за инвеститори кои ценат современи и едноставни форми во архитектурата. Три спални соби и две бањи.

Корисна површина + Гаража 147,5 m2 + 40,6 m2 690 EUR

Балос Б

Модерна куќа со одлично решен ентериер. Оригинален дизајн на куќа, со голема дневна соба, шест спални соби и три бањи.

Корисна површина + Гаража 212,7 m2 + 32,5 m2 790 EUR

Батуми А

Современ дизајн на куќа, три спални соби, комфорна дневна соба, гаража и соба за фитнес.

Корисна површина + Гаража 153,1 m2 + 23,4 m2 990 EUR

Батуми Б

Современ дизајн на двојна куќа, три спални соби, комфорна дневна соба, гаража и соба за фитнес.

Корисна површина + Гаража 153,1 m2 + 23,4 m2 990 EUR

Бол А

Проект на комфорна и функционална куќа со искористено поткровје и гаража на два автомобила.

Корисна површина + Гаража 105,8 m2 + 25,5 m2 690 EUR

Бол Б

Проект на двојна комфорна и функционална куќа со искористено поткровје и гаража на два автомобила.

Корисна површина + Гаража 105,8 m2 + 25,5 m2 690 EUR

Борнео

Проект на убава класична куќа, со четириводен кров и гаража.

Корисна површина + Гаража 148,7 m2 + 26,1 m2 690 EUR

Будва

Проект на убава и удобна куќа, со гаража од предна фасада и соба за рекреација.

Корисна површина + Гаража 187,3 m2 + 31,2 m2 690 EUR

Валдемоса А

Современа куќа, со извонредно испланиран ентериер, тераса над гаража, три спални соби и додатна соба на приземје.

Корисна површина + Гаража 97,8 m2 + 22,4 m2 690 EUR

Партнери

За нас

Newsletter

oдјави се политика на приватност
All rights reserved. Słoneczne Domy Copyright © 2011