инфолинија: +48 71 740 50 10| | Мапа на сајтот

Најди проект

Најди нe

Проекти

Сортирај по:

до од

> пребарај

Малта А

Луксузна куќа со оригинален современ дизајн. Куќа во која комфорно може да живеат две семејства (две генерации).

Корисна површина 199,9 m2 790 EUR

Малта Б

Удобна куќа со оригинален современ дизајн. Куќа во која комфорно може да живеат две семејства (две генерации).

Корисна површина + Гаража 181,2 m2 + 19 m2 790 EUR

Малта В

добна куќа со оригинален современ дизајн, четири спални соби, оригинален ентетриер.

Корисна површина 171,4 m2 790 EUR

Малта Г

Удобна куќа со оригинален современ дизајн, четири спални соби, оригинален ентетриер, двојна гаража.

Корисна површина + Гаража 186,1 m2 + 32,9 m2 790 EUR

Тенерифа Б

Луксузна куќа со современ дизајн, со двојна гаража. Куќа во која може да живеат посебно две фамилии.

Корисна површина + Гаража 168,1 m2 + 41 m2 790 EUR

Фуертевентура Б

Луксузна куќа со класичен стил, со двојна гаража. Куќа во кoја може да живеат посебно две фамилии.

Корисна површина + Гаража 172,6 m2 + 40,8 m2 790 EUR

Партнери

За нас

Newsletter

oдјави се политика на приватност
All rights reserved. Słoneczne Domy Copyright © 2011