инфолинија: +48 71 740 50 10| | Мапа на сајтот

Најди проект

Најди нe
< назад

до од

> пребарај

Каталог 2013

Во пресрет на сé поголемите очекувања од страна на нашите клиенти, го издаваме каталогот на проекти на куќи на 2013 година. Цената на каталогот изнесува (600 денари) заедно со поштенските трошоци, со претплата на банковна сметка.

Претплатата реализирајте ја на следниот рачун:

Стопанска Банка А.Д. Скопје

20 0000 6604 25365

Напомена: Ве молиме правилно да го исполните формуларот, а на банкарската потврда  испратете ни скен преку е-маил. Каталогот може да го нарачате со исполнување на

формуларот за порачка

отпечати

Партнери

За нас

Newsletter

oдјави се политика на приватност
All rights reserved. Słoneczne Domy Copyright © 2011